Липневий ранку, музо цвіркуна, -
Заголубів цикорієм на схилі,-
Ти в'яжеш тонко корпуси човна
Чаруючими блискітками хвилі.
І я в тобі! Я дихаю! Живу!
Фіксую дня красиву панораму
І нескінченну ниву золоту,
І зведену веселки в небІ браму.
І поле, і жита... жита... жита...
Усе від чого радуюсь і млію
Залишу я закладкою в думках,
А в старості сторінку ще відкрию.
|