Поділяю Ваші погляди, щодо подальшої долі нашої країни.В одному не можу з Вами погодитись, ми самотужки не зможемо зупинити орду, навіть якщо всі поляжемо кістьми.Це жорстокі реалії. Історія свідчить, що орду (а московія це і є орда) можна зупинити тількі у військовому союзі.Так було під час походів Чінгісхана,Батия та їх московських беклярбеків("царів").Орду зупиняли в союзі з Великим Литовським Князівством, Польшею, кримськими татарами та Туреччиною.Невдалий союз був лише Мазепи зі шведами, та і то тільки з прямої вини гетьмана.Насьогодні нарешті Європа зрозуміла, що ми маємо справу з ордою, озброєною найпотужнішим у світі ядерним арсеналом. Якщо у західних політикив вистачить мужності поставити свої війська на допомогу Україні, то у нас у всіх буде шанс....І нехай нам Бог помогає.
А я думаю інакше - якщо людина з Богом , то одна переможе світ , тільки треба бути з Богом , а не з образами лже бога , якого нам навязують . Справжній Бог і сила у душі , хоча важко її знайти , та можливо , і навіть крапля віри , вже допомагає рятувати свою душу від депресії , що навіває війна і погода цього року , а якщо віри цілий ківш - то і сили стільки є . Віра в перемогу -- це вже пів перемоги !
Судячи з того, що світові до нас немає ніякого діла, надія лише на справедливого Бога, який зглянеться над нами і покарає кремлівське зло... Чим швидше це станеться, тим менше нашого народу загине у цій жорстокій нерівній війні... Хай допоможе нам Господь!..
Вдумливо, справедливо! Дай Боже позбутися нам цього злого карлика!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")