Поважаю Ваші погляди та переживання. Хочу зазначити свої плгляди, в доповненні до коментару попереднього Вашого твору. Московія, як і сама Москва була заснована Ордою, я к північна столиця, в котрій правили як прями нащадки Чінгісхана, так і посажені беклярбеки( князі , царі).Орда завжди жила за рахунок розбою, хто не хотів розорення, той повинен визнавати зверхність орди і справно платити данину.Орда ніколи не мала чітких своїх кордонів , і ніколи не визнавала інших. Московіти ніколи не були русинами,а їх князі ніколи не були варягами.Рід варяжських князів закінчився на Ігореві, він був бездітним і не мав нащадків. Велике шелдьмування історією московії розпочав Нарішкін( Петро 1), далі продовжила Катерина2, запросивши до цієї справм Вольтера, бо своїх доморощених борзнописців невистачало.Всі наступні покоління москрвських царедворців вичищали історію як могли на свій лад. Мабуть тому ми і опинилися в заручниках цієї лжеісторії....Творчих вам успіхів у пізнанні істини.
Відразу чути що писала людина яка вже пережила багато чого в житті , бо зрілі вислови і висновки переплітаються в мереживо усіх рядків протягом усього твору . Цікаві пошуки нових слів , нових почуттів і нових висновків !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")