Тишу в кімнаті Ніч сповиває, А на загаті Вітер шугає Рве соломину У сніговії, Будить дитину: Сина Марії. І загойдалась Знову колиска Чи пригадалось, Може наснилось? В темнім куточку Полох куняє Мама синочка Знов забавляє, Каганець тьмяний Блимне в віконце - Спи мій, Іване, Спи, моє сонце. Тільки не спиться Сину у хаті Може приснились Далі крилаті, Сонячна днина: Бджілка на квітці, В саду калина В білій намітці. Холодно в хаті, Хочеться їсти, Стиранку мати Витре із тіста. Юшка у мисці Наче сльозина Я у колисці – П’ята дитина. Знову наснилось Знов пригадаю: Бідне дитинство, Що його маю.
Дітей багате - зате маєш підтримку , жити було важко - зате вчились один одного розуміти , не те що тепер , по одній дитині , і кожен хоче бути королем !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")