Запитання до Бога
Запитуємо у Бога ми,
Чому мовчиш Ти на Небі,
Чому антихрист рветься знов,
І українська ллється кров.
Чи мало ми біди зазнали,
Коли нас в яму закидали,
І українці так вмирали,
Що кістками поле покривали.
Де є Твоя Свята Воля
Що нас спіткала така доля,
Чи не молились ми Тоб,і
Чи відрікались ми в Хресті.
Будували церкви ми,
У кожному місті і селі.
Христа за Бога признаємо,
І дорогою Христа ідемо.
Скажи нам Отче, не мовчи,
Всі сльози виплакали ми.
Нема кому поради дати,
І натерпілись своїх же, зради.
Як ніч минає, день іде,
Так милість Моя вам прийде,
Злу недовго панувати,
Пора вже слово Мені сказати.
Де серце ваше там і воля,
Тому спіткала така доля,
До світла злий не пристає,
Бо світле серце - це Моє.
Забули Заповіді Мої,
Чи вони не модні і старі,
Той темний думку вам дає,
Що кожен хапає й краде.
У чистім серці Моя Воля,
І не спікає злая доля,
Хто уважно Слово Береже,
Той в Царство Боже увійде.
У злому серці, злий язик,
Лихому слухатись звик,
Лиш тоді він визнає Мене,
Коли до церкви він іде.
Святих забули ви своїх,
А Моя воля була в них,
Хвалити стали ви чужих,
Неправдивих вчень і не Моїх.
Пророка бажаєте ви знайти,
У злому серці і ганьбі,
Розіпнете Його як Христа,
Бо вам лиш милість дорога.
Де Дух Мій, в кому він живе?
В омані заплутали все,
Дорогою своїх святих ідіть,
Ось вам Мій останній Заповіт.
Додав: nagornyjj (14.04.2016)
| Автор: © Володимир Михальнюк
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.