(недосконала інструкція по сходженню на Голгофу) Коли твоя безмежна самота Клубком безвиході в твоєму горлі стане, Ти пригадай розп*ятого Христа І на собі відчуй болючі рани. Пройди ці, до Голгофи, кілька миль… (Невже заради цього варто жити?!) Стерпіти все: образи, зраду, біль… І лиш ЛЮБОВ у серці залишити. Така нелегка доля у богів – Всі муки найнестерпніші стерпіти, Щоб світ, який тебе розп*яти хтів, Лиш після смерті став тебе любити. І хай на хрест веде безжальний слід, І ти не знаєш, що там буде далі… До серця притули жорстокий світ, І вибач світові за всі свої печалі. А втім… Якщо у тебе вибір є- Подумай, перш ніж йти у цю дорогу. Чи - жити, як усі життя своє, Чи – жертвувати всім, щоб стати богом.
|