Промайнуло літо,
Сніжинки летять.
На холодних вітах
Яблука висять.
Білі золотисті,
І червонобокі,
Облетіло листя,
Висять одинокі.
Мороз їх морозив,
Вітер люто рвав,
Гололід прозорим
Склом їх покривав.
Потім сніг пухнастий
Чудо сотворив,
Все навкруг прикрасив,
Дерева покрив
Білим одіялом
Чистим і ясним..
Кілька днів все падав,
Шапками покрив
Кожен пень і камінь,
Кожен дім і тин…
Стало ніби в казці
Все чарівним, не простим…
Новий рік вже скоро,
Сніжинки летять,
На замерзлих вітах
Яблука висять.
Білі, золотисті
І червонобокі…
Облетіло листя,
висять одинокі.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1359 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")