Атлантида: легенда чи дійсність?
Суперечки ідуть вже давно,
Держава, що канула в вічність,
Фантазія, а чи й справді було?
Існувала велична держава,
За добу опустилась на дно
Лишилася міфічна лиш слава
В історії тьмяне вікно,
Чуть відкрите прадавнім Платоном,
А нам – про те твори пиши!..
По ній дзвонять підводнії дзвони
І час невблаганно біжить
Заносячи древні руїни,
Замітаючи давні сліди
Міфічної диво-країни,
Що зазнали такої біди.
Чи ж її це сліди – мова басків,
Не схожа на інші із мов
Де живуть нині атлантів нащадки,
Де знайшли батьківщину і кров?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1323 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")