Якщо десь ти, колись, якось раптом
відчуєш незвідане щось,
ковтни п'янкі оті краплі,
щоб колись жалкувать не прийшлось.
А пізнавши незвідане дещо,
не хвалися зануді й ханжі.
Заховай, як реліквію, все що
теплом ясним квітне в душі.
І ні брату, ні другу, ні сину,
бо повір, - це лиш твоє!
Та ще в серці існують картини,
що пам'ять тобі видає…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1060 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")