Україна космічна держава, А в бабусі он «свєт не горить», Тягне старенька кресало - Гасу немає, щоб у лампу налить. Телекомунікаційні системи В космічних просторах летять, А старесенькі пенсіонери У хаті нетопленій сплять. Південмаш випускає ракети, А за газ у нас ціни ростуть, Урядовці формують пакети, Щоб народ іще раз обмануть. Телескопи націлились в небо, Сигнали приймають з зірок, А прості прожиткові проблеми З усіх вилізають дірок. Україна космічна держава, Наша гордість і честь, і хвала. У космос свій шлях прокладала Та й забула проблеми села. Нас більше ніщо не здивує, Навіть якщо НЛО прилетить, Одно українців турбує - Як у космічній державі прожить?!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")