День промайнув, не повернеться знову, Канув у безвість, пішов назавжди, Та тільки важливо, щоб спомин про нього Був щемливо-солодким, спокійно-легким. З добром, легким смутком проводжаємо роки, Місяць і тиждень, годину і день, Ювілеї і дати, якісь пам’ятні строки, Наче друзів хороших, як добрих гостей. Так давайте, щоб добрі були вони дійсно Для друзів, колег, знайомих, близьких І не ображати ні словом, ні ділом, А як десь ненароком,.. так вибачтесь в них. То ж побажаєм, щоб добра було більше, Сонячних ранків, затишних вечорів, Щирого слова, тепла і усмішки, Здоров’я й удачі, поцілунків гарячих І не зрадливих товаришів. Піднімем за вас переповнені чари, Так щиро налиті – через край щоб лилось, Щоб все, що хотіли, що ми вам побажаєм, Навіть те, що забули, нарешті збулось.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1376 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")