Було учора: "Завтра вже весна..."
А сьогодні... -- Ось вона, вже тут!
І сонце сяє, і виглядає з вулика бджола,
і річка рветься із замерзлих пут...
І півень, дійсно, співає по весняному,
дзюркочуть, і рвуть загати, ручаі...
Весна вже у цвірінчанні гороб'ячому
і в курликанні у небі журавлів,..
і в повітрі свіжо-прохолодному,
та з признаком весняного тепла,
і немає сумніву вже жодного:
-- Ось вона, прийшла уже, Весна!..
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 803 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")