Паралельні дороги, паралельні світи, Та пече, як розплавлена шкварка, Певно був винний,.. відпусти і прости, Бо й понині від споминів жарко...
І болить,і шкварчить.... і який же тут жарт, Як минулоі ночі приснилась Чи то мрія, чи хрест, чи ходячий інфаркт, А чи може якась незбагненна ти сила!..
Доводжу до Вашого відома, що авторські слова можна вживати в коментарях і то, обгрунтовуючи своєю думкою, а коли Ви хочете використати їх в своїх віршах, треба брати в дужки, інакше можна Вас обвинуватити у плагіаті.
Можливо Ви і праві.... і напевно не в дужки а влапки.... та я просто полінувався..... Прошу автора вибачити... А плагіатом це трудно назвати, бо ж думка твору вже получається дещо іншою....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")