Заплакане небо мовчить, А хмари не вірять у спокій, Краплина сльозою іскрить – І сліз тих нестримні потоки. Осінь торкнеться чола Листям, що губиться в танці... Ковдру з туманів сплела, Щоб землю зігріти уранці. Осінь напише листа Вирієм крил журавлиних, Осінь єство огорта Терпким намистом калини. Вітер зриває думки І стрімко удалеч відносить... Осінь буття пелюстки Вінком заплітає у коси. Калюжі – примари дощу Рутинно-затягнуто-сонного... Осінь малює тату У водах часу бездонного...
|