Осінь проводить Розтин півмертвого листя - Скальпель на свіжій Плоті карбує вічність. Осінь шукає Збігу часу і місця, Щоб показати Світу свою поетичність. Капають сльози У келихи каналізацій. Їдуть за вітром Дахи і порожні трамваї, Осінь у душі Заносить сліди пунктуацій, Сніг і самотність На скронях дерев лишає. Осінь дарує Вино і любовні сцени, Вічне блаженство В кабінках брудних туалетів, В кожнім рядку Замість рими - одні рефрени… Осінь виводить В останню дорогу поетів. Мовчки постоїть, Віддавши данину прощанню, Неба похмурість Спіймає очима сумними. Трохи нервово Закурить цигарку останню, Богу помолиться… І попрямує за ними.
|