щось всіх потягнуло на осінню лірику , прямо любо читати , ніби музика осінньої пори прямо до ніг стелиться з ваших слів ! КРАСА ! образно і змістовно ! чаруючи !
Дякую Вам, пане Українцю,за такий теплий коментар. Мабуть наші душі стомилися від всіх земних негараздів і бід,і шукають собі втіхи у цій чарівній осені На сайті суцільний ОСІННІЙ ВІРШОПАД!!! Щиро всім дякую і за вірші і за коментарі!
Дякую Вам, пане Вікторе, за уважне ставлення до моїх творів.У слові "гамІрних" наголос на другому складі, як і в запропонованому Вами "весЕлих".Може десь у інших словниках наголос інший, а для мене він звучить так. Заходьте ще , буду завжди радий.Творчих Вам успіхів!
Дякую Вам, пане Василю, що завітали, та залишили коментар.Заходьте ще, буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")