Жовтневий ранок
Жовтневий ранок – холодно мені,
А над моїм двором шпаки літають,
Вони із апетитом об’їдять,
Достиглий виноград що нависає.
Осінній вітер смикає листки,
Та обірвати їх не може зо̀всім,
Неначе листя за життя хитке,
Тримаються у зелені ще трохи.
І в цей момент, так хочеться тепла,
Троянди навівають легкий спогад…
Пробігло літо….Осінь – не зима,
Вона в природі поміняє одяг.
Жовтень 2017 рік
Ірина Пшиченко
|