Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 07:35
Меню сайту
Категорії каталогу
Вірші про осінь [460]
Вірші про весну [288]
Вірші про зиму [267]
Вірші про літо [159]
Опитування для Вас:
Що Ви частіше робите у часи душевних розломів?
Всего ответов: 786

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Пора року категорії та розділи української поезії, українська проза Вірші про осінь
 

Чаювання з Осінню

Сьогодні, мабуть, розіп’ємо чай останній,

А завтра з Осінню ми перейдемо на глінтвейн.
Туман, що з листям вальс із танго поєднали,
Вже для метелиці наспівують пісень…

 

Так хочеться ще огортатись в теплу осінь,
Шарфом ще зігріватися багряно-золотим,
Та вже втомилася вона і спокій просить,
Щоб завершити цьогорічний шлях земний…

 

Старіє Осінь, приголомшена туманом,
Парить над містом, підгорає над селом,
Свою останню допиває чашу смутку,
Щоб за рік знову відновитись довелось…

 

Я ж не старітиму, як Осінь наша рання,
Життєву Зиму ще у серце не впущу,
Колись з Весною поєдналася навіки,
Щоб з Літом розділить його жару…

 

З глінтвейном чай з’єднаю, а чи каву,
В вінок осінній й літні квіти уплету,
Та навіть сніг різдв’яно-новорічний,
Як луг весняний я на свята прикрашу…

 

Життя не може мати Осені насправді,
Якщо Весна кохання в серці назавжди,
По-літньому тремтить у грудях серце,
Зимовий смуток нам тоді не віднайти…

 


Додав: Lilafea (24.10.2019) | Автор: © Іванна Осос
 
Розміщено на сторінці: Вірші про осінь

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2013 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz