А у Жовтня - вологе волосся, І розмок від сльоти правий мешт, Підозріло захлюпало в носі, І задряпало в горлі урешт. Добра Осінь зготує мікстуру На терпких бурштинових медах, І розчинить негоду похмуру У яскравих п'янких кольорах. Прийде подруга Бабине Літо - Запізнілим потішить теплом Буде в парі із Жовтнем летіти В небеса під осіннім крилом. І розвіються в пряному вітрі, Залишаючи смуток услід Опадаючі бронзові титри – Щемний шелест прочовганих літ.
|