Пейзаж ранковий...листя шумить під прутом двірника, прозоре падає намисто, чомусь сумують небеса. Весь горизонт застелений туманом густо-терпким,аж образно-солоним, який тримає зір у пелені обману, Своєї королеви ховаючи хороми. Лиш вітер двірнику складає товариство, нервує бідолагу,мабуть,собі для втіхи розносить знову й знов зів"яле в купі листя, жбурля його навкруг,залившись дивним сміхом... Двірник пішов...настала повна тиша, туман на обрії змінила срібна просінь, а вітер стрімголов летів все вище й вище... і кликав із собою мою ранкову осінь.
|