Темніє без утоми давно вже сіре небо, дорогами течуть все нОві й нОві ріки, Це осені пора,мабуть все так і треба, сезонності канони,що писані навіки. Сумний напроти дому стоїть,уже без листя Мій рідний парк...не сипле водопадом, І поміж голих віт,лиш буйно вітер свище, останній залишивсь,ще осені не зрадив. Не за горами холод,на обрії зима Парує над землею...допоки як глядач, А вітер без упину,мов молить: не пора, І ловить ноти суму мій радіоприймач. У далеч за вікно прикутий погляд мій, Утомлена...та горда,не подає ще виду, Крокує сива Осінь на свій прощальний бій, попереду летить її вітрів торсида.
|