Весна
Весна! Яке чарівне слово!
Для кожного свій має смисл
І хоч звучить різнодзвінково
Та звуки всі в один злились!
День переможно наростає.
Від льоду скресли береги.
Гусей на північ лине зграя.
Усе проснулось навкруги.
Пташки стають дзвінкоголосі.
Усміхнений гуляє люд.
Весняні квіти у волоссі.
Адреналіну - цілий пуд!
І серце жде чогось! Не знає,
Звідкіль цей незвичайний стан?
Та це ж Природа спонукає
Життя продовжувати тан!
25.03.2012р Пилип Тихий
|