Розіллялись акварелі на весняному мольберті і побігли фарби-хмари в березневу хлюпотінь, завертілись, розплескались у струмковій круговерті, запросивши сонце-пломінь у душевну глибочінь. Теплим пензликом торкнулись тла снігів, що донедавна панували навкруги.
І тепер інакший колір –
пролісковий і вербовий, швидкотанно-сніго-плавний розливається край хат.
Звеселяючи поволі,
веселкові акварелі розбудили менестреля і Олекса теплий-теплий завітав до нас у сад. Під мелодію сопілки бджілка-матка-мудрагеля облетіла все навколо (необхідний променад!). Розіллялись акварелі на весняному мольберті, проростивши в душах радість, мов весняний дивосвіт, і до рідної шпаківні два шпаки із коловерті повернулися і славлять теплий день, неначе цвіт.
31.03.13
|