Посміхнулося сонечко ясне,
Бо прийшла чарівниця весна
Маю настрій сьогодні прекрасний,
Безліч мрій бо ж принесла вона.
Із землі проростає травичка
Ніжний дотик відчувши тепла...
Йде весна із усміхненим личком
Вже десь чується шум джерела.
І відрадно так птах десь щебече,
Та й чимало у птаства пісень...
Огортає нам сонечко плечі,
Це - найперший весни прийшов день...
|