Перший день весни це - Євдокії день. Чудеса творила вона для людей. Землю воскресити Бог їй доручив І від вод весняних їй ключі вручив. Щоб земля проснулась з зимового сну І щоб привітала красуню весну. Хай старе відійде, хай нове буде! Сніг старий розтане й водою зійде. Свято Євдокії – переломний день: То струмки співають весняних пісень, Сонечко враз блисне, то хуга мете, Та вже рівнодення за тиждень буде. То ж, зимо, не сердься - справа не нова: Час іде до Пасхи, а не до Різдва!
Дякую, друзі! В мене від ваших теплих слів зовсім серце розтануло!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")