Тече краплина по вікні, пливе краплина. Остання зникла у воді з вікна сніжина. І скоро землю обіймуть весняні роси, Розпустить, дівкою весна, зелені коси. Іде весна, бурлить вода, струмки співають І сонця зайчики, ясні, весну стрічають. В чеканні зустрічі, стою біля віконця, А серце рветься із грудей, як цвіт до сонця. Чекає зелені весна, як сонця днина. Неначе ніжності й тепла моя родина. І перші сходи жде земля, і теплі ночі, Палкою ласкою горять, весняні очі.
|