1 березня
-
Боже! Мені вже пора?
-
Ні! Ще довкола зима...
2 березня
-
Дотик! Це крила весни?
-
Ні! Це лише твої сни.
3 березня
-
Талої запах води?
-
Ні, бо довкола сніги.
4 березня
-
Шум! Це летять журавлі?
-
Так! Це птахи... Та не ті.
5 березня
-
Боже, дозволь прорости!
-
Ні! Трішки ще підожди.
6 березня
- Що
це? Краплинки роси?
-
Ні! Це Мої дві сльози.
7 березня
- Чуєш,
малий, вже пора!
Бо наступила весна:
Щоб розтопити сніги,
Щоб прилетіли птахи.
Віснику перший весни,
Час вже тобі - прорости!
8 березня
Зі святом весни!
|