Ще не споїв нас березень теплом, не встиг розбити річкові дзеркАла. На вулиці ж інтрига, мов в кіно- сюжет загус зимовим криміналом.
Актор одягне куртку, не жакет, а грим весняний прохолода змиє. І враження складається таке, що в лютого підписка про невиїзд.
Ще не споїв нас березень теплом, хоч й намагався це зробити вчора. ПРровулком йде лютневе не кіно, мов одержиме грою не актора.
|