Забавляє, погодою дразнить, сонця променем б"є по вікні. Невловимий, чудний квітоблазень засіяв у своєму вбранні. Він фарбує сьогодні Поділля, весняний підганя водограй. Зустрічає, мов хлібом і сіллю, його забавки рідний мій край. Листя, трави, дерева і квіти ожили під бурхливим пером. Непосида чудний блазнеквітень, розігрався під мОїм вікном.
|