Новини повні Лівій та Італій, Реклами цідять соки й літній квас. У МЗС побільшало регалій, Але чомусь весна не йде до нас. У справі про Гонгадзе кілька версій, Знайшли на сході газовий запас. Глухий школяр тренує гами з терцій, Але чомусь, весна не йде до нас. Політиків «Квартал» веде нещадно, У Познані копитом б’є Пегас. Десь черги простяглися в банк Ощадний, Але чомусь весна не йде до нас. Замерзло горобинове намисто, Згадає «Морозенко» Мир Панас. Забули, як життя цвіте барвисто. Ти, весно, нагадай, лети до нас!
|