Весняна заметіль. Устелилися платочки, ніжні білі пелюсточки, Наче снігом землю вкрили, білим маревом повили. Вітер хвилею гуляє, їх на крила підіймає І кружляють, як пушинки, білі пелюстки – сніжинки. Побіліли всі доріжки, заховали квіти ніжки. В саду порошить звідусіль, мете весняна заметіль.
|