«Кидай сани,- бери віз!» вітер радість нам приніс, він гуляє рідним краєм,- весну рано зустрічає. . Не барися, весно, не барися красно! Крига вже воскресла, сонце гріє рясно.
«Кидай сани,- бери віз!» До тополь і до беріз ллється сонячне проміння,- гріє крони і коріння.
Пригрій, сонце! Прийди, весно! Прийди швидше,- не блукай, дай нам сонця перевесла,- підпережемо врожай.
«Кидай сани,- бери віз!» Через поле, через ліс ходить дівчина-краса,- позолочена коса.
Дякую,Вам,за відгук на "веснянку".Спробував трішки відредагувати,на Ваші зауваження,вірш "До Музи".Якщо буде Ваша ласка,відгукніться на оновлений цей вірш,він зараз на сайті.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")