Розлилася ....Річечка ............Навесні Одяглася ....Нічечка ............У вогні Місяченько ....Хвилями ............Заблукав Так гарненько ....З-зорями ............Танцював. Задрімали ....Лебеді ............Молоді Колисались ....Сонними ............У воді. Спочивала ....Довго там ............Ця краса Малювала ....Файні нам ............Чудеса...
|