Як тихо падають сніги,
Немов з небесної конвалії
П*янкі злітають пелюстки
На землю ковдрою лягають.
Як тихо падають сніги,
Вкривають пухом лебединим.
Уже заметені сліди
Осінніх днів журливо-плинних.
Як тихо падають сніги,
Немов сама спадає тиша,
всі струни й голоси німі
і тільки шепіт цього віршу.
Як тихо падають сніги,
Земля і небо в сніговерті.
В холоднім полум*ї зими
Згорають сутінки замерзлі.
Як тихо падають сніги…
|