Падають сніжинки,кружляють сніжинки Лягають на землю,на рідний поріг І стоять у шапках снігових будинки Новий рік спішить до нас з далеких доріг. Запалає в хаті чарівна ялинка Принесе нам радість,щастя і любов. Закружляє в танці тендітна сніжинка Подарухє казку усім діткам знов. Зовсім незабаром він буде в країні Молодий,красивий,чарівний юнак Принесе він щастя вкраїнській родині І в державі буде все як треба - ТАК!
|