Зима.Мороз.Вітри і стужа, А на моїм вікні герань цвіте І ця зима мені якось байдужа Бо в моїм серці знов весна живе.
І хай мете,хай снігом замітає І хай мороз за вікнами тріщить Та в моїм серці все вогонь палає Душа моя від почуттів щемить.
зима скінчиться і весна настане, і квітами вбиреться вся земля, Ласкаве сонечко в вікно загляне Й зазнає радості душа моя.
|