Ніч проковтнула сонце осяйне, І темні хмари підкорили небо. Ще мить — і світло у вікні засне, Мої ж думки знов закричать про Тебе. Палатимуть легені сигарети, І кава обпікатиме свідомість. Думки лягатимуть чорнилом… Вето Вони на сон накладуть, а натомість — Почервонілі очі через втому, І пересохле горло напоталу Гнітючій тиші в нескінченній ночі, Яка мене покине… Далі В новому тілі… Знаю, Ти брехала, Коли Світанку цілувала очі. Він заспівав Тобі про сонце, Ти ж змовчала, Впиваючись промінням непорочним.
|