Падає..,котиться..,стелиться, білим сміється хурделиця з крони зимових дерев, завжди із нею під боком, лине невидимим кроком бравий мороз-кавалер.
Ходять підвечір до міста, з пензлем чарівно-іскристим, він їй малює картин, скло візерунком тривожить, й посмішки від перехожих, тануть у сотнях вітрин.
Завжди нечутно для вуха, щезне метіль - завірюха, слід лиш залишить навколо, сердиться парубок, тисне, й мов від образи навмисне градус жбурляє додолу.
Падає...котиться...стелиться, біло сміється хурделиця, нам припорошує ноги, в небі з знайомих хмаринок, танець пухнастих сніжинок: просить пробачення в нього.
|