Сьогодні зранку встало дивне сонце, загаряче палав на ньому стронцій- кипів весною. Сьогодні бігли недоречними струмки, немов по помаху всесильної руки- без перебою.
Весняні опади кричали мокре браво, з-під ковдри повискакували трави, пісень співати. Художник витягнув забуті акварелі, а люди бігали бадьорі і веселі, неначе в свято.
Лиш снігурі сердито морщили лоби, їх била зверху краплями води зла невидимка. І я роздавлений прикушував губу- теж не люблю бешкетницю-весну, а надто взимку.
|