Кружляє знову містом заметіль,
І сніг на вікнах як
мереживо фіранок.
Зима нам стелить цю
м'яку постіль,
Малюючи на склі новий
світанок...
Духм'яна кава за одним
столом...
Мовчанка, як ніколи,
не до речі.
В обіймах поглядів
п’яніючи сповна,
Ми розіп’ємо аж до
дна цей вечір.
Хоч сенсу вже немає в
почуттях –
Надія, наче кава чорна, остигає...
Та відчуваю, що цей
чистий сніг,
Сьогодні від серць гарячих тане...
|