Пересипати сни- пересіяти давні оскоми, перетлілі печалі і майже забуті жалі... І летіти туди- в піднебесся, крихке й невагоме, відірвавшись, мов кулька легка від тяжіння землі!..
І кружляти вгорі, в білизні лебединого пуху, вальсувати між хмар, в мерехтінні зими-пелени!.. І торкатись зірок, прикладаючи ніжно до вуха, ніби мушлі морські щоб послухати шепіт нічний...
І зривати з небес, мов добірні засніжені грона, обважнілі слова й перестиглі терпкі молитви... І, долаючи всі піднебесні й земні перепони, попід шаллю зими невагомо і ніжно пливти!..
Такий легкий, невагомий вірш - читається на одному диханні.
ПЕРЕСИПАТИ СНИ... І зривати з небес, мов добірні засніжені грона, обважнілі слова й перестиглі терпкі молитви... ---- дуже гарно, влучно і правдиво....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")