У небі вивернули глечик той, що зі снігом, врешті-решт приємні звуки чує вечір- порипує з-під теплих мешт. У небі вивернули глечик той, що з морозом, глянь-но, друже, як смішно пробує малеча розбити лід, що на калюжі.
У небі вивернули глечик той, що з морозом, глянь-но, друже, як смішно пробує малеча розбити лід, що на калюжі. ______________________ дуже сподобалося!!!!! 5!
У небі вивернули глечик, З якого висипались мрії. Знай, що від Долі у цей вечір Не порятує навіть втеча! Любов зоріє...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")