Яка прекрасна тиха літня ніч,
По небі зорі сяйво розсипають.
Причулася чиясь тихенька річ,
Чи то дівчата у саду співають?
У полі вже колосяться жита,
І аромат лілЕй п”янить мов зілля,
Доноситься з сусіднього села.
Як виграють музики на весіллі.
І солов”ї співають у гаях,
Та дзвінко так,що аж серденько в”яне,
І пеленою сльози на очах,
Неначе чую я той спів востаннє.
Немов дурман, акацій білий
цвіт
Чарує нас, бо поруч ти зі мною.
Неначе й не минуло двадцять літ,
Мов тільки вперше стрілися з тобою.
|