За літом заховалась осінь- туманні не пускає кораблі, а небо зараз, наче синя простінь і квіти у саду цвітуть рясні.
Смородина в сирежки нарядилась і абрикосний запах вже летить, не хоче осінь на красу цю злитись, тому, і не пускає сіру нить.
Та й виноград ще добре не налився- без сонця не отримає смаку, чекає осінь багрянисте листя, а потім, з літа забере красу.
|