Дуже гарно!... І чомусь розсмішив Ваш коментар до назв вулиць... Дуже довго ще ми будемо це носити... (До речі, пробачте, як вставити зображення, у мене не виходить...)
Два шляхи - один - вставляєте скопійований лінк зображення в друге поле - голубий квадратик і зовсім простий - копіюєте не лінк, а просто "скопіювати", як на ворд, і переносите сюди, натиснувши, - "вставити". Але зображення вже має бути в Інтернеті, звідти копіюєте, у мене просто на "Мои фото Яндекс" зберігаються. Удачі)))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")