Перший вірш змальовує реальне життя із свойми радощами та негараздами. Думала, читаючи, що герой твору упаде на щось м'ягеньке і залишиться живим. Дивно, але чомусь люди розуміють ціну життя тільки в небезпеці...
ну так ми вже побудовані..коли все добре, то наж ціною життя людина не задумується, а коли вона на грані смерті тоді вже вона задумується....хоча я б не сказав, що я аж так сильно задумуюсь над ціною і смислом свого життя....
Дякую за відгуки! пишу вірші порівняно не довго..десь місяців 9...їх вже багато і на різну тематику... на рахунок тематики, то вона є різною у моїх віршах, але тут я покищо виставляю вірші, які показують дорстокість людей, як до себе так і до природи та людей.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")