Мій самий гірший вірш!!!
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 10:32 | Message # 16 |
| Не Микола ти завжди був добрий і до мене і доАртьоми
Proza efekt
|
|
|
|
NeoNick
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 11:01 | Message # 17 |
| Ви ж мої діти.......
Did Junior
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 11:40 | Message # 18 |
| Ну а ти тоді наш татко...............................
Proza efekt
|
|
|
|
NeoNick
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 11:41 | Message # 19 |
| Хо-хо!
Did Junior
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 11:43 | Message # 20 |
| шо хо-хо??
Proza efekt
|
|
|
|
NeoNick
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 14:01 | Message # 21 |
| Так, я старий, але ж не настільки, щоб бути Вам татком!
Did Junior
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 14:15 | Message # 22 |
| Ну ніхто не казав що ти старий..........а татечко з тебе вийшов би не поганий........:))))))))))))))))))
Proza efekt
|
|
|
|
NeoNick
♂
| Date: Нд, 30.12.2007, 14:28 | Message # 23 |
| Щиро й від душі: Хо-хо-хо-хі-хі-хі-ха-ха-ха...
Did Junior
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Пт, 04.01.2008, 18:29 | Message # 24 |
| щиро-щиро................щиріше не буває хо-хо-хі-хі-ха-ха Добавлено (04.01.2008, 19:27) --------------------------------------------- Реаліті шоув знов відбувається На ньому люди закохаються Та знаю правило одне, Яке зашкодить всім зробити це, Потрібно знати що казати Щоб милу дівчину у себе закохати, Не потрібно їй хамити Піднімати руку й бити, Потрібно лагідно сказати Про те, що ти не можеш жити, Не можеш їсти й пити, І що сльозами Ти може місто затопити, Візьми її за руку І до серця притули І звичайні думки У голові своїй злови Тоді її ти полюби... А це на мою думку мій, самий гірший вірш.......Напишіть будласка мені що у ньому не так, чого там не вистачає....чекаю відгуків... Добавлено (04.01.2008, 19:29) --------------------------------------------- Реаліті шоув знов відбувається На ньому люди закохаються Та знаю правило одне, Яке зашкодить всім зробити це, Потрібно знати що казати Щоб милу дівчину у себе закохати, Не потрібно їй хамити Піднімати руку й бити, Потрібно лагідно сказати Про те, що ти не можеш жити, Не можеш їсти й пити, І що сльозами Ти може місто затопити, Візьми її за руку І до серця притули І звичайні думки У голові своїй злови Тоді її ти полюби... А це на мою думку мій, самий гірший вірш.......Напишіть будласка мені що у ньому не так, чого там не вистачає....чекаю відгуків...
Proza efekt
|
|
|
|
NeoNick
♂
| Date: Пн, 21.01.2008, 10:45 | Message # 25 |
| А для чого потрібно було повторюватися? Щодо вірша. Тема, можливо, й хороша, але варіант її подачі вибрано дуже невдало. Якщо Ви хотіли б показати "нормальне" ставлення "сильної" половини людства до жінок та дівчат, то може було б краще використовувати більше образності, а не прямої правди в притул. НУ і, звісно дієслова в кінці..... Дієсловами дуже легко оперувати, а Ви спробуйте знаходити риму до іменників, займенників тощо. Тоді Ваші вірші будуть більш насиченими, і цікавішими. Бажаю подальших успіхів! P.S. І слідкуй за написанням. Купа граматичних помилок!
Did Junior
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 22.01.2008, 09:19 | Message # 26 |
| Згоден з Миколою. Любомире, більше образності, більше красивих, ніжних слів!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 29.01.2008, 20:18 | Message # 27 |
| Дякую вам Василю і тобі Миколо............я постараюсь змінити
Proza efekt
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Чт, 24.04.2008, 19:58 | Message # 28 |
| Мораль занепала , людство понижчало… Людей не навчила й друга війна , Не буде вже спокою в Україні оновленій, А чекає її одна лиш пітьма. І будемо жити ми собою поневолені , Мовчати , не жити лише існувать. Зломилися душі грошами заморені , Не зможемо правди серед нас відшукать. Лишилися в душах каміння і мотлох весь, Що людство віками збирало в пітьмі, Невже Україну чекає розруха та, Що я описав у своєму вірші? будьте ласкаві прокоментувати....
|
|
|
|
iNDi
♀
| Date: Чт, 24.04.2008, 20:32 | Message # 29 |
| Багато ще треба сказати мені, Не знаю я тільки із чого почать. Сказати холодне і ввічливе «ні», Чи лишить на всьому колишню печать? Я просто страшенно боюсь говорить Й не можу ніяк я примусить себе. А рана глибока на серці болить, Та вже не заміниш його на нове… Здолаю в собі я цей страх самоти. На більше, ти вибач, не здатна душа. Благаю, ти маску свою опусти Бо схожий на дике, бездомне лоша! от такий в мене вийшов віршик під емоціями Чомусь нікому його не показую, бо вважаю його найгіршим........
Post edited by iNDi - Чт, 24.04.2008, 20:35 |
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 24.04.2008, 22:55 | Message # 30 |
| Щодо найгіршого - не сказав би. Ви вибрали собі таку класну аватару - личко дитини. А Ви не пробували створити дитячий віршик?
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|