Мій самий гірший вірш!!!
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 27.04.2008, 15:30 | Message # 31 |
| Дитячий віршик це добре
Proza efekt
|
|
|
|
iNDi
♀
| Date: Пн, 28.04.2008, 10:55 | Message # 32 |
| хм.....цікаво. Спробую)
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Чт, 01.05.2008, 08:40 | Message # 33 |
| спробуй-спробуй......я чекаю
Proza efekt
|
|
|
|
lyubyk
♂
| Date: Сб, 10.05.2008, 11:43 | Message # 34 |
| Василю,мeнi oстаннiм часoм пoдoбається xвалити усix...I бути щасливим вiд критики...Пoняття "найгiршoгo вiрша"-абстрактнe,бo для кoгoсь будe сприйматися гарнo,а для кoгoсь-зoвсiм нe сприйматися.Якщo людина викладає вiрш,вoна пiдсвiдoмo рoзраxoвує на пoзитивну критику.Пoтiм всe нe важливe...Aлe на пoчатку :жeврiє надiя,щo я тeж щoсь вмiю..Toму,трeба булo ствoрити тeму"мoї пeршi вiршi"-ця тeма вiдпoвiдає усьoму вищe написанoму.Бo пeршi вiршi-далeкi вiд дoскoналoстi(цe яснo,бeз дoвгиx трактатiв),i чeрeз тe,мoя думка така-вiрш найгiрший,цe вiрш нeвдалий,алe вiн будe ним таким iз думки iншиx,а нe oсoбистoї..
30 рoкiв,живу i прaцюю в Римi,пишу з 10 рoкiв,люблю твoри Koстeнкo,зa плeчимa фiлoлoгiчний(дрoгoбич)...Xoчу внeсти щoсь свoє i дo нeсти дo людeй щo в сeрeдинi...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 10.05.2008, 23:27 | Message # 35 |
| Любомире, цю тему створив Ваш тезка, тільки за прізвищем Межов Якщо бажаєте, що Ви теж можете створити тему для обговорення. Так і назвіть її: "Мої перші вірші". А ще можете створити будь-яку тему на сайті. Головне щоби вона була підтримана нашими користувачами.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 18.05.2008, 11:33 | Message # 36 |
| Правильно правильно....все ви правильно сказали Василю......добре що у мене є тезка на сайті
Proza efekt
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Пн, 19.05.2008, 19:19 | Message # 37 |
| Любов неосудна – це правда , це факт , Це більше ніж просто турбота … Маруся Чурай покохала Грицька , Але після зради збагнула , Що він не для неї живе на землі , Що вони зовсім не рідні , Що краще померти і лежати в землі , Чим серцю скажено боліти . Ось отрута готова і нема вороття , Треба пити щоб біль зупинити , Щоб не стало ще гірше від того буття , Щоб померти і світ залишити . Але раптом небажаний гість завітав І відвідав те зілля таємне … Бідний Гриць не такого від долі чекав , Не за цим він прийшов до дівиці . Хто ж винен у смерті того козака , Що згорів у полум`ї кохання ? Що зустріла його передчасна труна І закрила йому очі востаннє. Я вважаю , справжня вбивця не та , Що зварила отруту для себе , А лиха і зловісна стара мати Грицька , Яка згубила і сина й невістку . Доречі , це роздуми по твору Ліни Костенко ,, Маруся Чурай ,, . Кому сподобалось - пишіть , мені буде дуже приємо про це почути)))))
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Пн, 19.05.2008, 19:28 | Message # 38 |
| Маруся, Грицько,невістка,дівиця......ці слова дуже сильно роблять вірш слабким.....занадто легкі та щоденні слова.........його варто трішки переробити...
Proza efekt
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 16:58 | Message # 39 |
| Як на мене , то вірш має сприйматися легко....його не повинні калічи складні епітети та порівняння і слова повинні бути знайомими....може ,звичайно, я щось не так собі уявляю , але вірші на любовну тему мають бути дуже легкими...
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 17:03 | Message # 40 |
| Я все розумію просто вище перераховані мною слова дуже прості для вірша.........
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 17:31 | Message # 41 |
| 3a6aHeH, Ви коротко переказали увесь твір. Мені сподобалось. Хоча щодо рими є претензії, та вони зникають від вражень піснля прочитаного. Мабудь Ви помилились темою форуму, раз розмістили тут свій твір
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 17:34 | Message # 42 |
| Ех пане Василю ви вмієте сказати.........." помилились темою форуму "
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 22:19 | Message # 43 |
| Маю на увазі, що це гарний вірш, а тут тема - "Мій самий гірший вірш"
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 22:31 | Message # 44 |
| Ну всерівно ви мастер слова
Proza efekt
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Ср, 21.05.2008, 17:20 | Message # 45 |
| мені байдуже як називається тема форуму ,просто хотілося поділитися віршем з тими , хто б справді його б оцінив))) Додано (21.05.2008, 17:20) --------------------------------------------- Судить тебе не маю права, Ти сам собі володар і суддя І як вибрав ти той білий мармур для забави, Так припинив своє буття... Ти жив коханням та мистецтвом, Ти справді майстер добрих справ, Та проміняв ти грошей задля І свій божественний талан. Ти зрадив вічне та кохання, Ти жінку зрадив і забув, Коли ти світу присягався Нести прекрасне і гламур*. Ти отруїв себе багатством, По жилах синя кров пішла І залишились бліді руки Без золотенького кільця. Судить тебе не маю права, Ти сам собі володар і суддя І як вибрав ти той білий мармур для забави, Так припинив своє буття... Це враження від ,,Притча про Білий Мармур ,, ( життя скульптора , як піддався спокусам життя ) Оцініть , будь-те ласкаві...
|
|
|
|