|
Мій самий гірший вірш!!!
| |
Life-Proza
♂
| Date: Ср, 21.05.2008, 17:46 | Message # 46 |
| Я НЕБАЧУ ТУТ НІЧОГО ПОГАНОГО
Proza efekt
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Вт, 03.06.2008, 15:30 | Message # 47 |
| Весна , дощі , нелегка путь - Пістоль і шаблю не забудь. Візьми і рідної землі , Бо можеш згинуть в чужині. Цілуй дружину , батька , матір , Бо тільки тебе будуть ждати Ці рідні люди – не чужі За тебе ляжуть на ножі , За тебе ввійдуть у вогонь , Вернись , вернись додому знов! Зустріли літо у дорозі , Уже той Крим на півдорозі. Скрипить візок , лани минають , За сіллю хлопці поспішають. Ось Крим і сіль та інший крам , Блукає осінь по садам , Пожовкло листя , дощ січе , Скрипить візок , дорога йде. Минає жовтень , листопад… Вже скоро вернетесь назад! Вже скоро грудень за вікном І запорошить все сніжком. Але вночі на вас напали Ці ненажерливі татари. Стрільба , різьба і кров тече І як їм совість не пече? Кривавий сніг , лежать тіла , Не спить убогая вдова , Мовляє тихих молитов… Вернись , вернись додому знов! Це вірш про гайдамаків . Часом їх спіткала нелегка дорога ... мені якраз це і хотілося зобразити у вірші . Вони справді були мужніми чоловіками і кожен раз їхали за сіллю як на війну ((((
|
|
|
|
lyubyk
♂
| Date: Сб, 07.06.2008, 18:02 | Message # 48 |
| Шанoвний,вам трeба булo йoгo друкувати у "Пoeзiї i Прoзi",гарний вiрш.Пeршу п'ятiрку а вам пoставлю.Цe нeнайгiрший вiрш,цe oдин iз найкращиx!
30 рoкiв,живу i прaцюю в Римi,пишу з 10 рoкiв,люблю твoри Koстeнкo,зa плeчимa фiлoлoгiчний(дрoгoбич)...Xoчу внeсти щoсь свoє i дo нeсти дo людeй щo в сeрeдинi...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 08.06.2008, 17:16 | Message # 49 |
| Згоден з Любомиром! Чому більшість творів тут дуже гарні? Це ж "МІЙ САМИЙ ГІРШИЙ ВІРШ!". Якщо знайду свої юнацькі "талмуди" - розміщу свій найгірший вірш, ото вже цирк! Дуе сподобався Ваш вірш, ЗАБАНЕН, Чому не друкуєте його у "Каталозі" До речі, а можна зробити так - розмістіть свій і справді поганий (на вашу думку) твір з дитячих років, а потім опублікуйте знову цей вірш, але вже перероблений. Так би мовити з досвіду дорослої людини.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Ср, 11.06.2008, 17:58 | Message # 50 |
| Я , впринципі , ще не дуже то і дорослий мені 16 років ... Чому розміщуюю тут ??? Бо не хочу когось і справді розчаровувати своїм віршем , всі вірші , які я надрукував мої перші .... і я вважаю , що наступні будуть кращими....
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 12.06.2008, 08:57 | Message # 51 |
| Скажу, що як для 16-ти років Ви непогано віршуєте. Звичайно є над чим працювати, але бачу бажання у Вас є до удосконалення та розвитку. Розміщуйте вірші у каталозі! Не засмучуйтесь, якщо іноді напишуть критику "гаряченьку". Прислухайтесь до порад і усе буде гаразд!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
3a6aHeH
♂
| Date: Чт, 12.06.2008, 15:03 | Message # 52 |
| Дякую за пораду , буду продовжувати писати...
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Сб, 25.04.2009, 21:13 | Message # 53 |
| На мою думку мій найгірший вірш. Ми в темряві знання шукать намагались, Та плакали гірко – Європа сміялась, Невже ми назавжди від неї відстали? В друкованім слові так довго блукали. І що ж, інформація швидко старіє, Зайти в Internet в нас немає надії. А там ми могли б дистанційно навчатись, У чаті ICQ могли б спілкуватись, І більше, ніж знає учитель, дізнатись, Ще й для листування E-mail скористатись, Свою Web-сторінку могли б ми відкрити, Бо є в нас таланти, що можуть творити. Є шанс міжнародний проект розпочати, Тож часу не буде у нас сумувати. Роботу свою ось до Вас надсилаєм, Хоч мала ймовірність та ми почекаєм. На щастя – є в школі комп’ютерний клас, Та мало нажаль ще програм є у нас А ми почекаєм ОГО! до нас в гості, Що є в Internet нам сміливо приносьте. На таку тему в принципі не потрібно було писати, бо вона така далека від поезії....безкінечно далека Додано (25.04.2009, 21:13) --------------------------------------------- Чи вештаюсь попідвіконню, Чи йду ріллею навмання, Чи вранці скроні тру спросоння Та невідступне каяття: Неграмотно пишу я руни І припускаюсь помилок, Та відчуваю серця струни, Звільняю душу з мотузок. Страхи мої не безпричинні, Що ж, я сама собі суддя, І ЗУНи в мене, мов первинні. Чимдуж біжу на заняття. Я мрію, ніби той нужденний, Скоріш отримати знання, Бо це відомо достеменно, Що вправи - тренінги щодня. Із правил вірш я цей складала І хоч талантом не блищить, Та дещо все ж використала. Як написала - вам судить.
semper tiro
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Нд, 07.02.2010, 18:54 | Message # 54 |
| «Запахло співом» Вікно запахло співом, як завжди, Шепоче про прихід мені весни, Кватирка відкривається, пішов, І в небі твою музику знайшов. Кидаєш в мене всі нові слова, Від мене в них болить вже голова, Але цілує нас весняне небо, І більше нам нічого вже не треба. То наша хата, зліплена із неба, Я буду прилітати там до тебе, Солоний дощ для мене поцілунки, Мечі суспільства – то лиш обладунки. І час завмер, поглянула у очі, Які, немов води в пустелі, хочу, Весна кидає, тільки б не розбити, І воду з неба більше вже не лити. Бо то ріка, несе нас течією, І крок за кроком ловить бистрота, Пливе троянда, ми пливем із нею, Вона – то муза, ти її сестра. Це не любов дощем нас убиває, І не вона нам вени розрізає, Вона кидає нас у море квітів, І там для нас узимку буде літо. Вставай із сонцем, мила, полетіли, Хіба не це сьогодні ми хотіли, А може ти для мене – це життя, А може то є ми, то ти і я.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Нд, 07.02.2010, 19:01 | Message # 55 |
| Пишіть!!Це реально найгірший мій вірш!! «Закохалась у стіну» Ти закохалась у стіну, Щоночі спалюєш весну, А я в футлярі й досі, Зі мною буде осінь. Любов вливає кофеїн, Любов для тебе - кокаїн, Вино змінило подих, Єдиний вихід – сходи. Задушить сни твоє ім’я, З осіннім кленом плачу я, Твої слова міняє дим, Ти наодинці будеш з ним. Уста запалюють любов, Слова хвилюють очі знов, Тебе я відпускаю, І більше не шукаю. Щоб не кричати на життя, В якому різні ти і я, Щоб очі більше не пекли, Сльозами з неба не текли. Я був в очах, та зараз зник, Образи схожі вже на крик, Футляр сховав моє ім’я, Від твоїх слів вмираю я. З іржею серце від образ, І небо вже не чує нас, На місці цьому вже вінець, Змінилось все. Настав кінець
|
|
|
|
orynka
♀
| Date: Чт, 26.08.2010, 04:05 | Message # 56 |
| Один ще в піжамі, розплакався другий… від недосипання мізки їдуть кругом… Втомилась, зморилась, не хочу нічого,- ні спати, ні їсти… Лиш тільки одного, - щоб враз опинитись в дощистому Львові, - в калюжу ступити, втонути в розмові, зайти у „Світ кави”, щоб випити чаю.., щоб подих ласкавий Боїмського раю Відчути. Залізти під Ратуші дзвони, щоб піцу там з`їсти, й дахи по-між крони дерев цілувати розтуленим оком. Гул міста кохати, що вібропотоком вливаючись в нерви, втамовує спрагу душевну… Та черви буденної саги з`їдають мій мозок в маленькому місті.. Бажаю: „Смачного!”,- їм довго ще їсти.
orynka.sumno.com
|
|
|
|
kapitoshka
♂
| Date: Пт, 08.04.2011, 17:43 | Message # 57 |
| Живе на світі людина Живе на світі людина: Надії , розлуки, тривоги. Змінити немає змоги Долю – вона єдина. Як подих весни – світанок. Це лагідні руки мами, Що всюди встигають за нами. Це долі світанок – як ранок. І ми, як розбурхані бджоли, Діти живої природи, Щасливі й невтомні з нагоди, Яку вже не вернеш ніколи. Юність – це сонце, що сходить: Веселе, привітне, ласкаве. Подвигів час не для слави, А для сумління й свободи. Готова здолати вершини, Все вище здіймаючись вгору, Безмежних сягнути просторів Юність омріяно лине. Квітне, як травень весною. Зустрічі аж до світання. Перше велике кохання Приходить цією порою. Світлі і чисті бажання: І радість, і розпач, і муки. Роками години розлуки Стають і приносять страждання. Полудень – сонце в зеніті. Найвищого злету роки. Вони, мов життя маяки, Найяскравіші у літі. Швидко збігає час, Плин його не зупинити. Плідно творити і жити Життя закликає нас. Поступ – це зважені кроки. Здобутки – це досвід і вміння, Великі і труд, і терпіння, Знання і довічні уроки. І як би того не хотілось – До осені хилить літа. Вони, як добірні жита, Гарним врожаєм вродились. Скажу я по правді – відверто. Полиште і лемент, і гам: Що доля відміряє нам, Того ми у неї варті.
Делаю сайты - иногда и за деньги :)
|
|
|
|
darcest
♂
| Date: Пт, 15.04.2011, 18:33 | Message # 58 |
| ех...маю наступну проблему... Я закохався і намагаюсь написать вірш-признання. В мене виходить не дуже прошу виправіть мох помилки Яскраві,ніжні та барвистиі Чудові маки польові Кружляють кришталево-чисті У вальсі срібної роси Та не зрівнятись вроді їхній Із блском у очах твоїх Для мене в сотні раз ніжніший Твій радісний,веселий сміх І тьмянуть барви ті вогнисті між кольорами,що в твоїй душі а твоє серце ,кришталево-чисте зустріти можна лиж вісні Признаюсь чесно,себе вважав я до жінок байдужим А дарма,без тями в тебе закохався я. І ці слова у перше промовляю Аліно,тебе кохаю я !
|
|
|
|
Andreyka
♂
| Date: Ср, 20.04.2011, 23:20 | Message # 59 |
| Набридло жити. Хочу померти. Я все зрозумів: Щоб спати і жерти! Я хочу померти. Я хочу не бути. Спакувати в конверти Все своє, і забути Не знаю нікого Та хочу згадати Я хочу кохати Не можу страждати Згадаю кохану Відправлю листа Тому що душа Моя не пуста... Напишу в листі Що все пам’ятаю Що серце моє Без тебе страждає Я хочу себе вбити! От тільки трохи шкода. Мовляв, міг б іще когось любити. А на фіга? Я хочу не бути Я хочу померти Нехай пам’ятають Мене після смерті Кому слабо - живіть тут далі. А я пішов.
Andreyka...
|
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Чт, 21.04.2011, 14:35 | Message # 60 |
| З такими думками, Андрійку, далеко не зайдеш. Тобі п'ятнадцять, А ти нестерпний. Тебе кохають. Ти: « хочу вмерти» Може не друзі, І не кохана, Але ж є рідні, Але є мама! Для тої жінки, Що зветься мама, Своя дитина, Люба, кохана. Вона ростила Тебе й плекала, Вона так довго Тебе чекала. Та ще і зараз, Плекає мрію і бачить в тобі, Свою надію. Вона не зможе, Тебе забути, А ти небоже: «не хочу бути.»
Господний дар- чистая душа !
Post edited by Asedo1949 - Чт, 21.04.2011, 14:56 |
|
|
|
|
|
|