VI конкурс творів
|
|
ВолодимирК
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 17:43 | Message # 46 |
| Пропоную тему для поетичного конкурсу: "Стислість - сестра таланту"
Віршує вісімнадцятьма європейськими мовами
|
|
|
|
oduvan4ik
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 18:23 | Message # 47 |
| Цитата (ВолодимирК) Пропоную тему для поетичного конкурсу: "Стислість - сестра таланту"
Звісно, Вам це на руку, адже Ви добре вправляєтесь з мініатюрами. Та не всім це під силу. Я, наприклад, ще не пробувала себе у таких лаконічних формах... Хоча, ідея цікава.
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 19:07 | Message # 48 |
| Цитата (ВолодимирК) Пропоную тему для поетичного конкурсу: "Стислість - сестра таланту" Швидше - це форма. Непогано)
конструктивна критика вітається
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 19:09 | Message # 49 |
| гарно теж
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 19:11 | Message # 50 |
| не треродовжувати, використати перший рядок... або конкурс сонетів, іншої форми
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 19:24 | Message # 51 |
| Цитата (InhearT) Пропоную наступні теми конкурсу: 1. З вірою в серці і гори розвернеш. 2. Божественне кохання. 3. Не забувайте, діти, батька й неньки. 4. Переродження ЯК НА МЕНЕ, ТО І 3-ТЯ ТЕМА П. ІВАНА Є ГАРНОЮ. В КОЖНОГО Є БАТЬКИ І МИ ЇХ ЛЮБИМО . БУЛО Б НЕ ПОГАНО ПРО НИХ НАПИСАТИ.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 19:35 | Message # 52 |
| я вже пропонувала і знову хочу нагадати таку тему: Родинне коріння - енергія буття, вода цілюща для життя.
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 02.07.2013, 11:49 | Message # 53 |
| У зв'язку з технічними проблемами, що були на сайті по вині серверу, не було часу поставити на голосування теми конкурсу. Зроблю або сьогодні ввечері, або завтра зранку. Поки є трохи часу для інших пропозицій...
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Сб, 06.07.2013, 18:43 | Message # 54 |
| Доброго дня, друзі! Пропоную окремо проза і вірші. Теми: Про літню пору, Осінні картинки Кохання, Гумор, Україна і українці
«Добре нам прислів’я каже: Ворог правди не розкаже.»
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 09.07.2013, 18:19 | Message # 55 |
| Дякую за активне обговорення! У наступній темі, що за цим лінком запрошую Вас проголосувати за майбутню тематику конкурсу та тип творів.
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Нд, 14.07.2013, 12:28 | Message # 56 |
| Для мене всі теми цікаві, розуміюсь на них чи ні, вмію чи ні... Це мабуть не головне ! Головне це розвиток сайту і збагачення , а коли проходять конкурси ( я помітив , бо проаналізвав всі минулі конкурси ) підвищується і рейтинг сайту , і мабуть цим можна завдячувати конкурсам які проходять. Люди які незареєстровані по різним причинмам, мабуть тому , що більшість себе не вважає поетом , чи просто знавцем поезії , і є лише читачем , і тому не хоче себе ангажувати в якісь проекти чи сайти. Взагалі я вважаю що на сайті повинен бути обовязково для всіх - конкурс на кращий твір місяця ( просто , на будь яку тематику) і згодом на основі цих дванадцяти найкращих творів в році - вибрати найкращий твір року. Це змусить активізуватися кожного , а головне - давати оцінку ! А не просто якісь часто некоректні і не вияснені коментарі - за що така чи інша оцінка і навіщо ?! Адже багатьом хотілося б знати своє місце і де і на що він може претендувати ! Для мене не головне це - мати якісь нагороди , я просто хочу віддати людям все найкраще що на серці є... Але ми всі різні, а особливо молодь, яка здебільшого має більші амбіції ніж вже старші люди, і можливо це для них буде якась перспектива виходу у світ, щоб їх пізнали люди, щоб в них відкрилися в майбутньому перспективи. Нажаль зараз , на даному етапі розвитку, я не бачу іншого перспективного шляху для молоді.
надія-крок до майбутнього
|
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Ср, 17.07.2013, 11:56 | Message # 57 |
| Мені сподобалася пропозиція п.Тетяни(malovana), коли береться 1-2 рядки із якоїсь поезії і далі кожен розвиває свою думку. Можна домовитись, що вірш не повинен перевищувати 8 чи 10 рядків. Тема запропонована п. Іриною - є не поганою, але це тема цілого трактату, з діаграмами родинного дерева, як на мій погляд, а для вірша достатньо такої назви як; родина, нота, сонце, вітер, діти.
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 18.07.2013, 00:26 | Message # 58 |
|
|
|
|
|
Анна_Діденко
♀
| Date: Сб, 19.07.2014, 15:06 | Message # 59 |
| Образ твій в моєму серці
|
|
|
|